Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Peste, 21 Aug 2014 | 3885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pestisori (sprot)
  • malai pentru mamaliguta
  • o capatana de usturoi
  • sare dupa gust
  • cateva linguri cu faina
  • ulei penrtu prajit
  • 2 lingurite cu ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Pestisorii se curata (de cap si interior), se spala foarte bine si se trec prin faina alba de grau.

Ii prajim in uleiul incins (pastrat apoi la foc potrivit) pana ce se rumenesc frumos. 

Intre timp, pregatim mamaliguta si mujdeiul de usturoi (usturoiul se va pasa cu putin ulei de masline).

Se servesc calzi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu am avut timp de un montaj frumos ... Cineva, adica Bbk tragea de mine ca voia sa pape! Ba si-a bagat furculita prin mamaliguta si a stricat-o :))

2

PS. Pentru ea am avut pastrav.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

ieri la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

ieri la 11:42

Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări

ieri la 10:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap pane